Healing met het Licht van je Zielenfamilie

Keer terug naar je ware frequentie

Gratis 90-minuten sjamanistische workshop met Roel Crabbé

 

In deze 90 minuten durende gratis sjamanistische healing workshop gidst Roel je om je te openen voor de frequentie van je Zielenfamilie, en terug te keren naar je ware frequentie om je te helpen in deze tijden van transformatie.

00

Days

00

Hours

00

Mins

00

Secs

Vrijdag 27 augustus

20.00 -21.30u

https://courses.roelcrabbe.com/healing-met-het-licht-van-je-zielefamilie-sjamanistiche-workshop

Over het event


We hebben allen een zielenfamilie: zielen die trillen op dezelfde oorspronkelijke frequentie. Wanneer we onze verbinding met deze zielen herstellen, ontstaan er wonderen.

Velen van ons zijn echter onze verbinding met onze essentie wat vergeten. We voelen ons dan letterlijk niet zo goed in ons vel. We voelen ons alsof er iets niet klopt, en we wat verwijderd zijn van wie we werkelijk zijn.

In deze workshop neemt Roel je mee naar die verbinding met je oorspronkelijke frequentie. Naar die trilling die jouw pure essentie is. Van daaruit zal je die frequentie leren ankeren in jouw leven, zodat een duidelijk contact met je zielenfamilie mogelijk wordt.

Roel gidst jou mee doorheen die dimensies, en deelt de tools waarmee hij zelf zijn zielenfamilie energetisch aantrekt en wonderlijke contacten en samenwerkingen heeft gecreëerd.

'Healing met het Licht van je Zielenfamilie - Keer terug naar je ware frequentie" is een uitnodiging om de deuren naar je ware 'Tribe' te openen, en deze eeuwenouden banden te herstellen.

We komen samen om:

  • De dimensies te betreden waarin je je Zielenfamilie kan aanspreken
  • Te leren werken met je ware frequentie als tool voor manifestatie
  • Healing te ontvangen van jouw Zielenfamilie
  • Samen ceremonie te houden voor healing van de wereld en het collectief. 

Hoe DeeInemen?


Schrijf je hier gratis in en je krijgt alle praktische informatie en tips om je voor te bereiden op de ceremonie.

Lukt het je niet om op live deel te nemen? Geen nood: we sturen je de replay-link die een paar dagen beschikbaar zal zijn, zodat je op je eigen tijd en gemak kunt deelnemen.

Ik kijk ernaar uit je te zien in de cirkel en samen een mooie workshop te creëren.

Je kan hieronder gratis inschrijven

SCHRIJF JE GRATIS IN

Over Roel Crabbé


Roel Crabbe beoefent sinds 1995 sjamanisme onder begeleiding van zowel traditionele als westerse leraren. Hij is persoonlijk opgeleid en geautoriseerd om sjamanistische reizen en sjamanistische genezing te geven door Sandra Ingerman, voormalig onderwijsdirecteur van de Foundation for Shamanic Studies en auteur van o.a. 'Soul Retrieval' en 'Medicine for the Earth'

Naast dit werk heeft hij talrijke eigen healingmethoden ontwikkeld en faciliteert hij sjamanistische rituelen en ceremonies voor transformatie en healing

Hij werd door verschillende traditionele sjamanen herkend voor zijn vermogen zeer zuivere energieën te brengen en oude songlines uit de Spiritwereld door zich te laten stromen. Zijn werk met voorouderlijke genezingsliederen, die vaak maar één keer worden gezongen, is een intrinsiek onderdeel geworden van zijn leer- en genezingswerk.

Sinds 2004 heeft Roel duizenden lesgegeven in sjamanisme en genezing in België, Nederland, Zweden, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Zijn werk is gepubliceerd in publicaties van o.a. Bres and Change magazine.

Zijn werk en dat van zijn collega's vind je op ShamanicTeachers.com

Sandra Ingerman over Roel

 


 "Roel Crabbe's work is exquisite. His life experience has led him to be a brilliant and compassionate shamanic healer and teacher. I have known Roel since 2004 and had the opportunity to watch him work many times.

His work is really beautiful and touches deep into the soul of his clients. His communication is clear and his work is truly innovative. Anyone attending a workshop with Roel will come out with a wealth of teachings, healing, and inspiration."

- Sandra Ingerman, author of 10 books on shamanism including "Soul Retrieval" and "Walking in Light"