Keer terug naar je ware Vrouwelijke Sacrale Kracht

Als alles uit elkaar valt wordt het leven een gebed

Gratis 60-minuten sjamanistische workshop met Griet Heylen

 In deze 60 minuten gratis online workshop zal Griet je via een sjamanistische geleide reis begeleiden naar je mooie kern om van daaruit sacraliteit dieper in je wezen te ankeren.

00

Days

00

Hours

00

Mins

00

Secs

 

Zondag 26 september

20.00 -21.00 CET

https://courses.roelcrabbe.com/keer-terug-naar-je-ware-vrouwelijke-sacrale-kracht-gratis-sjamanistische-workshop

Over het event


Er leeft een roep in vele vrouwen om vanuit een dieper voelen en vanuit een grotere verbondenheid in het leven te zijn.

En in velen leeft er de vraag hoe ze deze verbinding, deze connectie met de sacrale kracht die zo eigen is aan elke vrouw,  kunnen maken, ervaren en ook bekrachtigen.

In deze 60 minuten gratis online workshop zal Griet je begeleiden en uitnodigen om via een sjamanistische meditatie je te openen voor deze bron van wijsheid, van kracht en van vrouwelijke gidsing.. 

Zij nodigt je uit om mee een plaats in te nemen in die lijn van vrouwen die vanuit deze verbondenheid het leven doorwandelen en op hun beurt de sacrale kracht delen met anderen. 

 

Hoe DeeInemen?


Schrijf je hier gratis in en je krijgt alle praktische informatie en tips om je voor te bereiden op de ceremonie.

Lukt het je niet om op live deel te nemen? Geen nood: we sturen je de replay-link die een paar dagen beschikbaar zal zijn, zodat je op je eigen tijd en gemak kunt deelnemen.

Ik kijk ernaar uit je te zien in de cirkel en samen een mooie workshop te creëren.

Je kan hieronder gratis inschrijven

SCHRIJF JE GRATIS IN

Over Griet Heylen


Griet Heylen is Reiki Master binnen de Usui Traditie, Shamanic Practitioner binnen de ....Sandra Ingerman, healer, docent, kunstenaar, schrijfster. Reeds jaren werkt zij met groepen, zowel binnen Reiki als sjamanisme, waarin het terugbrengen van sacraliteit en het opnieuw leren luisteren naar de innerlijke werelden van de ziel centraal staat . Al haar werk is toegewijd en opgedragen aan het welzijn van al wat leeft en het ontvouwen van een universele vriendelijkheid en het dieper ankeren van mededogen vanuit het wetend dat we allen één zijn.

Sandra Ingerman over Griet Heylen


"Griet Heylen is a brilliant shamanic practitioner. This is shown by the clients who continue to seek out her healing help.

Her work incorporates both shamanic healing as well as helping clients to learn the tools needed to create long term healing where they are freed from their past, brought back to a place of wholeness, and live a creative life filled with passion."