Ontmoet je Spirituele Gids

Gratis 90-minuten sjamanistische workshop met Roel Crabbé

 

Tijdens deze sjamanistische healing workshop zal Roel je begeleiden om je opnieuw verbinden met je Spirituele Gids, om je te helpen navigeren door deze tijden van diepgaande transformatie en openbaring.

00

Days

00

Hours

00

Mins

00

Secs

Vrijdag 25 Juni

20.00 -21.30u

https://courses.roelcrabbe.com/ontmoet-je-spirituele-gids-gratis-sjamanistische-workshop

Over het event


Samen met mensen over de hele wereld komen we samen om diep in onze verbindingen met de Spiritwereld te duiken en genezing te brengen in die delen van ons die zich geïsoleerd of niet verbonden voelen.

We hebben allemaal spirituele gidsen die de reis van onze Ziel helpen. In deze gratis online workshop word je begeleid in een sjamanistische meditatie om je Spirituele Gids te ontmoeten die je het meest kan helpen in deze tijden van transitie.

We verbinden ons met onze Spirituele Gids voor genezing, empowerment en begeleiding, en verankeren samen een sterke frequentie van liefde op de planeet. "Ontmoet je Spirituele Gids" zal je helpen om je verbinding met de Spirituele Begeleiding die altijd bij je is, te versterken en je naar een plaats van genezing en echte spirituele verbinding te brengen. In ‘Ontmoet je Spirituele Gids’ creëren we bewust doelgerichte transformatie en creëren we samen een portaal van licht om doorheen te stappen. We komen samen om:

  • Jouw spirituele Gids te ontmoeten via een begeleide sjamanistische meditatie.
  • Te leren werken met onze gids voor begeleiding en empowerment.
  • Healing te ontvangen van jouw Spirituele Gids.
  • Samen ceremonie te houden voor healing van de wereld en het collectief. 

Hoe DeeInemen?


Schrijf je hier gratis in en je krijgt alle praktische informatie en tips om je voor te bereiden op de ceremonie.

Lukt het je niet om op live deel te nemen? Geen nood: we sturen je de replay-link die een paar dagen beschikbaar zal zijn, zodat je op je eigen tijd en gemak kunt deelnemen.

Ik kijk ernaar uit je te zien in de cirkel en samen een mooie workshop te creëren.

Je kan hieronder gratis inschrijven

SCHRIJF JE GRATIS IN

Over Roel Crabbé


Roel Crabbe beoefent sinds 1995 sjamanisme onder begeleiding van zowel traditionele als westerse leraren. Hij is persoonlijk opgeleid en geautoriseerd om sjamanistische reizen en sjamanistische genezing te geven door Sandra Ingerman, voormalig onderwijsdirecteur van de Foundation for Shamanic Studies en auteur van o.a. 'Soul Retrieval' en 'Medicine for the Earth'

Naast dit werk heeft hij talrijke eigen healingmethoden ontwikkeld en faciliteert hij sjamanistische rituelen en ceremonies voor transformatie en healing

Hij werd door verschillende traditionele sjamanen herkend voor zijn vermogen zeer zuivere energieën te brengen en oude songlines uit de Spiritwereld door zich te laten stromen. Zijn werk met voorouderlijke genezingsliederen, die vaak maar één keer worden gezongen, is een intrinsiek onderdeel geworden van zijn leer- en genezingswerk.

Sinds 2004 heeft Roel duizenden lesgegeven in sjamanisme en genezing in België, Nederland, Zweden, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Zijn werk is gepubliceerd in publicaties van o.a. Bres and Change magazine.

Zijn werk en dat van zijn collega's vind je op ShamanicTeachers.com

Sandra Ingerman over Roel

 


 "Roel Crabbe's work is exquisite. His life experience has led him to be a brilliant and compassionate shamanic healer and teacher. I have known Roel since 2004 and had the opportunity to watch him work many times.

His work is really beautiful and touches deep into the soul of his clients. His communication is clear and his work is truly innovative. Anyone attending a workshop with Roel will come out with a wealth of teachings, healing, and inspiration."

- Sandra Ingerman, author of 10 books on shamanism including "Soul Retrieval" and "Walking in Light"