Schrijf je in voor een nieuwe GRATIS 7-daagse transformerende sjamanistische reis

"De Transformerende Kracht van de Sjamanistische Reis” met Roel Crabbe

GRATIS Sjamanistische workshop met 7-daagse transformerende reis van 10 tem 17 juni

Doe mee met Roel in deze gratis Sjamanistische Workshop, gevolgd door 6 dagen sjamanistische oefeningen en ceremonies die je meenemen in een diepe duik in de sjamanistische praktijk voor begeleiding, kracht en healing.

Na duizenden cursisten les te hebben gegeven in sjamanistisch reizen en healing, creëerde Roel deze nieuwe, 7-daagse transformerende reis, waarin je leert over de sjamanistische praktijk en hoe je die kunt toepassen in je leven.

Een NIEUWE 7-daagse TRANSFORMATIE die je leert hoe korte, dagelijkse oefeningen krachtige resultaten kunnen opleveren!

Live sessie: "De Transformerende Kracht van de Sjamanistische Reis" 

Zaterdag 10 juni van 20 tot 21.30u (met Replay) 
Volg Roel LIVE op Zoom voor een sessie van 90 minuten waarin hij je begeleidt in de sjamanistische praktijken voor healing, kracht en begeleiding.

Gevolgd door 6 dagen van korte, dagelijkse videolessen over Sjamanistische Transformatie praktijken

In de 6 dagen na de live sessie op Zoom zal Roel je begeleiden in korte, dagelijkse oefeningen en ceremonies op video. Dit zijn krachtige sessies die je zullen leren dat korte, dagelijkse oefeningen ware transformatie in je leven kunnen brengen.

 • Dag 2: Maandag 12 juni: 
  "Hoe de Sjamanistische Staat op te wekken om contact te maken met de ziel"
 • Dag 3: Dinsdag 13 juni:
  "Hoe je je Spirituele Zintuigen opent en cultiveert"
 • Dag 4: Woensdag 14 juni:
  "Gouden Zon meditatie voor het activeren van het Licht-lichaam"
 • Dag 5: Donderdag 15 juni:
  "Stappen in de kracht van sjamanistische verbinding"
 • Dag 6: Vrijdag 16 juni:
  "Sjamanistische begeleiding & healing ontvangen"
 • Dag 7: Zaterdag 17 juni:
  "Zegeningen creëren voor jezelf & geliefden door middel van ceremonie".

Als je Roel zijn werk kent, weet je dat deze gratis trainingen diepe duiken zijn in de helende kracht van zijn sjamanistisch werk, begeleid door de geleide sjamanistische meditaties en de helende liederen waar hij bekend om staat.

Wacht niet met inschrijven!

Schrijf je GRATIS in

Schrijf je nu in en maak deel uit van deze 7-daagse sjamanistische reis

CREËER ECHTE TRANSFORMATIE IN JE LEVEN 

Deze 7-daagse reis leert je hoe korte, dagelijkse oefeningen je diepe transformatie en healing kunnen brengen:

Herstel je verbinding met het Levensweb

Leer het "sjamanistische oog" te openen

Maak contact met de spirithelpers die er zijn om je te steunen.

Leer je energieveld te zuiveren

Ontwaak de bestemming van je ziel

Onze wereld verandert, en jij bent geroepen om deel uit te maken van de transformatie...

We leven in tijden van grote veranderingen, je kan het voelen met elke vezel van je wezen. We voelen allemaal dat er twee krachten aan het werk zijn. Aan de ene kant voelen we een diepe roeping om in een nieuwe manier van zijn te stappen en onze gaven met de wereld te delen. En aan de andere kant voelen we allemaal oude wonden die om genezing vragen.

Het sjamanistische pad heeft mijn leven meer dan 27 jaar geleden gered. Het was een tijd waarin ik diep worstelde met mezelf en mijn plaats in de wereld. Toen ik de afgelopen 20 jaar met duizenden studenten werkte, leerde ik dat we allemaal een diepe verbinding hebben met de spirituele werelden en de heilige dimensies van de aarde. We hebben allemaal gaven in onze ziel die gedeeld willen worden.

Ik geloof dat we allemaal geroepen zijn om naar voren te stappen en de gaven van onze ziel met de wereld te delen.

In deze gratis workshop van 90 minuten, gevolgd door 6 dagen van korte maar krachtige oefeningen en ceremonies, zal ik delen hoe je het sjamanistische pad in je leven kunt brengen voor kracht, begeleiding en healing.

De tijd is nu...

WAT IS INBEGREPEN IN DEZE GRATIS ONLINE TRAINING:

Krachtige 90-minuten workshop met Roel 

Ga live aan de slag met Roel en duik diep in de Sjamanistische Praktijk voor kracht, begeleiding en heling.

6 dagen met sjamanistische praktijken en ceremonies

Ontvang dagelijks korte sessies van Roel die je begeleiden om de transformerende kracht van het Sjamanisme in je leven te brengen.

Privé Online community

Word lid van de wereldwijde gemeenschap. Onze virtuele open haard waar we wijsheid delen en Roel meer begeleiding biedt

Schrijf je GRATIS in

OVER ROEL CRABBE

Roel Crabbé beoefent sjamanisme sinds 1995 onder leiding van zowel traditionele als westerse leraars. Hij is persoonlijk getraind en geautoriseerd om het werken met de sjamanistische trancereis en healing te onderwijzen door Sandra Ingerman, voormalige educatie-directeur van de Foundation for Shamanic Studies en auteur van oa. "Soul Retrieval" & "Medicine for the Earth".

Afgezien van dit werk heeft hij talrijke eigen praktijken, sjamanistische rituelen en ceremonies voor transformatie en genezing ontwikkeld. Hij is erkend door verschillende traditionele sjamanen vanwege zijn vermogen om zeer zuivere energieën binnen te halen en oude songlines uit de Spiritworld aan te boren. Zijn werk met voorouderlijke genezingsliederen, die vaak maar één keer worden gezongen, is een intrinsiek onderdeel geworden van zijn onderwijs- en genezingswerk.

Sinds 2004 heeft Roel duizenden onderwezen in sjamanisme en healing in België, Nederland, Zweden, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Zijn werk is gepubliceerd in publicaties van onder meer het tijdschrift "Bres" and "Change".

Je kunt zijn werk en dat van zijn collega's vinden op "ShamanicTeachers.com"

SANDRA INGERMAN OVER ROEL

"Roel zijn werk is schitterend. Zijn levenservaringen hebben hem tot een uitstekende en compassievolle healer en leraar gemaakt. Ik ken Roel sinds 2004 en heb de kans gehad hem vele malen aan het werk te zien.

Zijn werk is prachtig en raakt zijn cliënten tot diep in de ziel. Zijn communicatie is helder en zijn werk geïnspireerd en vernieuwend. Iedereen die les krijgt van Roel, zal een overvloed aan lessen, healing en inspiratie ontvangen."

- Sandra Ingerman, auteur van 10 boeken over Sjamanisme waaronder "Soul Retrieval" en "Walking in Light."

PEGGY DYLAN OVER ROEL

"The teachers who have impacted my life in the most profound way have all had a number of qualities in common: compassion, intelligence and integrity. Above all they walked their talk, in other words they lived their lives from their principles.

In my experience Roel Crabbe has the qualities that set apart a true teacher in abundance. The Sufis call their teachers Spiritual Friends, I believe you could find no better Spiritual Friend than Roel."

- Peggy Dylan grondlegster van de Sundoor School of Transformation

JANE BURNS OVER ROEL

 "Roel Crabbe is a powerfully talented shamanic teacher and musician and a deeply creative innovator in our field. His ceremonies, healing modalities and therapies are one-of-a-kind and profoundly transformative. His many gifts and strengths make him exceptional, and he is a true stand-out among his peers."

- Jane Burns, auteur van “Up a Tree: A Novel and Shamanic Handbook”

CHETNA LAWLESS OVER ROEL

"Roel’s commitment and passion for supporting people to connect to spirit is a true blessing for this world. His soulful songs evoke ancient healing and open the portals between the worlds. When he creates ceremony, you can truly feel the presence of the loving, healing ancestors and spirits. This is powerful work!"

- Chetna Lawless - Sjamanistische Leraar en Zender van de Kleurenstralen

Schrijf je in voor de gratis 7-daagse workshop!
https://courses.roelcrabbe.com/transformerende-sjamanistische-reis