Schrijf je hier Gratis in:

Overstijg je Blokkades en stap in je Volle Potentieel

 

Gratis 90-minuten sjamanistische workshop met Roel Crabbé

In deze 90 minuten durende gratis sjamanistische healing workshop gidst Roel je in het doorbreken van je blokkades en het omarmen van je volle potentieel.

00

Days

00

Hours

00

Mins

00

Secs

Vrijdag 12 november

20.00 - 21.30u

https://courses.roelcrabbe.com/ontmoet-je-spirituele-gids-gratis-sjamanistische-workshop

Over het event


We kennen allemaal het gevoel van vast te zitten: we voelen ons geblokkeerd, onvrij en beseffen dat we niet ons volle potentieel leven. Er is iets in ons, dat niet lijkt te stromen of ons tegen te houden.

Hoe kunnen we terug die stroom van vrijheid voelen?

Wat is er nodig in ons wezen om werkelijk weer te openen?

Welke kracht word er beschikbaar wanneer we deze stroom terug toelaten?

Hoe zou het voelen om je volle potentieel te leven?

 In deze workshop neemt Roel je mee in het overstijgen van die blokkades, zodat je die diepere kracht die je in je draagt werkelijk kan leven en omarmen.

 Roel gidst jou mee doorheen die dimensies, en deelt de tools waarmee hij zelf zijn pad bewandelt en wonderlijke contacten en samenwerkingen heeft gecreëerd.

'Overstijg je Blokkades & Stap in je Volle Potentieel" is een uitnodiging om een nieuw pad te bewandelen, en een nieuwe dimensie van leven te betreden.

 Je leert:

  •  Hoe Blokkades te herkennen en ze te overstijgen
  • De misconcepties rond blokkades te vermijden, zodat werkelijke groei mogelijk is.
  • Hoe de Frequentie en stroom van je volle potentieel te omarmen.
  • Sjamanistische healing meditatie om je groei naar volle potentieel te ankeren.
  • Samen ceremonie te houden voor healing van de wereld en het collectief. 

Hoe DeeInemen?


Schrijf je hier gratis in en je krijgt alle praktische informatie en tips om je voor te bereiden op de ceremonie.

Lukt het je niet om op live deel te nemen? Geen nood: we sturen je de replay-link die een paar dagen beschikbaar zal zijn, zodat je op je eigen tijd en gemak kunt deelnemen.

Ik kijk ernaar uit je te zien in de cirkel en samen een mooie workshop te creëren.

Je kan hieronder gratis inschrijven

SCHRIJF JE GRATIS IN

Over Roel Crabbé


Roel Crabbe beoefent sinds 1995 sjamanisme onder begeleiding van zowel traditionele als westerse leraren. Hij is persoonlijk opgeleid en geautoriseerd om sjamanistische reizen en sjamanistische genezing te geven door Sandra Ingerman, voormalig onderwijsdirecteur van de Foundation for Shamanic Studies en auteur van o.a. 'Soul Retrieval' en 'Medicine for the Earth'

Naast dit werk heeft hij talrijke eigen healingmethoden ontwikkeld en faciliteert hij sjamanistische rituelen en ceremonies voor transformatie en healing

Hij werd door verschillende traditionele sjamanen herkend voor zijn vermogen zeer zuivere energieën te brengen en oude songlines uit de Spiritwereld door zich te laten stromen. Zijn werk met voorouderlijke genezingsliederen, die vaak maar één keer worden gezongen, is een intrinsiek onderdeel geworden van zijn leer- en genezingswerk.

Sinds 2004 heeft Roel duizenden lesgegeven in sjamanisme en genezing in België, Nederland, Zweden, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Zijn werk is gepubliceerd in publicaties van o.a. Bres and Change magazine.

Zijn werk en dat van zijn collega's vind je op ShamanicTeachers.com

Sandra Ingerman over Roel

 


 "Roel Crabbe's work is exquisite. His life experience has led him to be a brilliant and compassionate shamanic healer and teacher. I have known Roel since 2004 and had the opportunity to watch him work many times.

His work is really beautiful and touches deep into the soul of his clients. His communication is clear and his work is truly innovative. Anyone attending a workshop with Roel will come out with a wealth of teachings, healing, and inspiration."

- Sandra Ingerman, author of 10 books on shamanism including "Soul Retrieval" and "Walking in Light"

 

Schrijf je hier Gratis in: