Schrijf je hier Gratis in:

Door dit formulier in te vullen, gaat u akkoord met het ontvangen van berichten van het Anam Cara centrum. Uw e-mailadres wordt NOOIT gedeeld of verkocht. U kunt zich altijd eenvoudig afmelden of uw e-mailvoorkeuren op elk moment aanpassen

Vrede als Spiritueel Pad

GRATIS Sjamanistische Healing workshop met Roel Crabbé

In deze gratis sjamanistische workshop van 90 minuten zal Roel je meenemen in het werken met Vrede als spiritueel pad.

00

Days

00

Hours

00

Mins

00

Secs

Vrijdag 10 maart

20.00 - 21.30u

https://courses.roelcrabbe.com/vrede-als-spiritueel-pad

Over het event


Op vrijdag 10 maart komen we samen online om Licht en Vrede dieper in ons wezen en in de wereld te verankeren.

DEZE UITDAGENDE TIJDEN DOEN EEN BEROEP OP ONS HART EN ONZE ZIEL.

Met alles wat er in de wereld gebeurt, worden we allen diep geraakt in ons wezen. Dit is voor velen van ons soms ook heel uitdagend.
Maar er is ook een diepere oproep aan ons hart en onze ziel, die spreekt over ons vermogen om meer licht en vrede in de wereld te verankeren. Het is duidelijk dat we ons in ongekende tijden bevinden, die ons licht en onze ziel vragen naar voren te treden.

WE WORDEN GEVRAAGD OM TE LEREN HET LICHT VAN ONZE ESSENTIE TE BELICHAMEN...

Sjamanen hebben ons verteld dat wanneer we door tijden van immense verandering gaan, dit altijd een tijd van grote initiatie is.

In de workshop “ Vrede als Spiritueel Pad” leer je werken met de frequentie van vrede voor innerlijke healing, gidsing in je leven en je relatie met het collectief. Dit is een uitnodiging om dieper te leren werken met het licht van je tijdloze essentie, en de wezens van Licht die hier zijn om ons te steunen, niet alleen op persoonlijk, maar ook op planetair niveau.

HOE ZOU HET VOELEN OM SAMEN TE KOMEN IN EEN CIRKEL VAN VREDESTICHTERS?

Vooral in deze tijden van turbulentie worden we opgeroepen om op te staan als scheppers van een nieuwe wereld, terwijl het nieuwe paradigma wordt geboren. In deze ceremonie komen we samen als Vredestichters, om Licht en Vrede te verankeren in ons wezen en in het collectief.

We verankeren ons wezen in de realisatie van licht en het pad van Verlichting. Dit is de tijd om onze verbinding met het Oneindige te eren, en haar gaven door ons wezen te laten stromen.

  • Hoe kan je Vrede betreden, ook in turbulente tijden?
  • Leer in de wereld te wandelen vanuit het Licht van je Essentie
  • Werkt met Helende Licht voor persoonlijke en Planetaire Heling.
  • Herinner je verbinding met het Goddelijke Licht
  • Sluit je aan in ceremonie met de Hoeders van Vrede, om het licht op de planeet te verankeren, ten behoeve van alle levende wezens.

Hoe DeeInemen?


Schrijf je hier gratis in en je krijgt alle praktische informatie en tips om je voor te bereiden op de ceremonie.

Lukt het je niet om op live deel te nemen? Geen nood: we sturen je de replay-link die een paar dagen beschikbaar zal zijn, zodat je op je eigen tijd en gemak kunt deelnemen.

Ik kijk ernaar uit je te zien in de cirkel en samen een mooie workshop te creëren.

Je kan hieronder gratis inschrijven

SCHRIJF JE GRATIS IN

Over Roel Crabbé


Roel Crabbe beoefent sinds 1995 sjamanisme onder begeleiding van zowel traditionele als westerse leraren. Hij is persoonlijk opgeleid en geautoriseerd om sjamanistische reizen en sjamanistische genezing te geven door Sandra Ingerman, voormalig onderwijsdirecteur van de Foundation for Shamanic Studies en auteur van o.a. 'Soul Retrieval' en 'Medicine for the Earth'

Naast dit werk heeft hij talrijke eigen healingmethoden ontwikkeld en faciliteert hij sjamanistische rituelen en ceremonies voor transformatie en healing

Hij werd door verschillende traditionele sjamanen herkend voor zijn vermogen zeer zuivere energieën te brengen en oude songlines uit de Spiritwereld door zich te laten stromen. Zijn werk met voorouderlijke genezingsliederen, die vaak maar één keer worden gezongen, is een intrinsiek onderdeel geworden van zijn leer- en genezingswerk.

Sinds 2004 heeft Roel duizenden lesgegeven in sjamanisme en genezing in België, Nederland, Zweden, Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Zijn werk is gepubliceerd in publicaties van o.a. Bres and Change magazine.

Zijn werk en dat van zijn collega's vind je op ShamanicTeachers.com

Sandra Ingerman over Roel

 


 "Roel Crabbe's work is exquisite. His life experience has led him to be a brilliant and compassionate shamanic healer and teacher. I have known Roel since 2004 and had the opportunity to watch him work many times.

His work is really beautiful and touches deep into the soul of his clients. His communication is clear and his work is truly innovative. Anyone attending a workshop with Roel will come out with a wealth of teachings, healing, and inspiration."

- Sandra Ingerman, author of 10 books on shamanism including "Soul Retrieval" and "Walking in Light"

Schrijf je hier Gratis in:

Door dit formulier in te vullen, gaat u akkoord met het ontvangen van berichten van het Anam Cara centrum. Uw e-mailadres wordt NOOIT gedeeld of verkocht. U kunt zich altijd eenvoudig afmelden of uw e-mailvoorkeuren op elk moment aanpassen