Wanneer het leven een gebed wordt

Als alles uit elkaar valt wordt het leven een gebed

Gratis 60-minuten sjamanistische workshop met Griet Heylen

In deze 60 minuten gratis online workshop zal Griet je via een sjamanistische geleide reis begeleiden naar je mooie kern om van daaruit sacraliteit dieper in je wezen te ankeren.

00

Days

00

Hours

00

Mins

00

Secs

 

Vrijdag 23 juli

20.00 -21.00 CET

https://courses.roelcrabbe.com/wanneer-het-leven-een-gebed-wordt-gratis-sjamanistische-workshop

Over het event


Uitdagingen zijn uitnodigingen tot groei. Wijze woorden die door velen worden gesproken.

Maar in het midden van de storm waarin we soms zo kunnen terecht komen kan het lijken alsof de aarde letterlijk onder je voeten verdwijnt.

In het uit elkaar vallen van wat eens veilig en solide leek is soms een angstvallig grijpen aanwezig dat je weghoudt van de uitdaging en de mogelijke healing die schuilt in dit proces.

Maar wat als je leert hoe je kan kijken in het oog van de storm?

Als mens nodigt het leven je uit om steeds dieper te landen in bewustzijn en in verbondenheid met wie jij werkelijk bent. Het gevoel innerlijk te sterven is voor velen in deze tijd niet vreemd. Maar wat als we beslissen om dit sterven te verbinden met de mogelijkheid tot groei en ware connectie.

In deze 60 minuten gratis online workshop zal Griet je begeleiden door een sjamanistische meditatie om je dieper te verbinden met de spirituele gidsing die jou het best kan ondersteunen en begeleiden in dit proces van transformatie.

In dit gratis online event begeleidt Griet je om

  • je via een geleide sjamanistische meditatie te openen voor een diepere verbinding met jouw meest ware zijn.
  • in een dieper begrijpen te komen waarom uitdagingen zo kostbaar zijn.
  • kennis te maken met de stappen die je doorwandelt in het proces van het loslaten van veiligheid en het durven landen in de leegte die er soms is.
  • te begrijpen dat invulling van leegte slechts een vlucht is van ware kracht.
  • te accepteren wat er nu is.
  • te voelen dat het leven kostbaar is en je omarmt en uitnodigt om steeds meer te voelen dat bij elke vraag waarin je uitreikt naar spirit, er altijd een antwoord komt.
  • te begrijpen dat je leven doorheen deze transformatie een gebed wordt.

Via een sjamanistische geleide reis zal Griet je begeleiden naar je mooie kern om van daaruit sacraliteit dieper in je wezen te ankeren.

Van daaruit zal zij je uitnodigen om de geschenken die daarmee verbonden zijn als kostbaar zaad te omarmen en in de wereld te brengen, op jouw manier.

Hoe DeeInemen?


Schrijf je hier gratis in en je krijgt alle praktische informatie en tips om je voor te bereiden op de ceremonie.

Lukt het je niet om op live deel te nemen? Geen nood: we sturen je de replay-link die een paar dagen beschikbaar zal zijn, zodat je op je eigen tijd en gemak kunt deelnemen.

Ik kijk ernaar uit je te zien in de cirkel en samen een mooie workshop te creëren.

Je kan hieronder gratis inschrijven

SCHRIJF JE GRATIS IN

Over Griet Heylen


Griet Heylen is Reiki Master binnen de Usui Traditie, Shamanic Practitioner binnen de lineage van Sandra Ingerman, healer, docent, kunstenaar, schrijfster. Reeds jaren werkt zij met groepen, zowel binnen Reiki als sjamanisme, waarin het terugbrengen van sacraliteit en het opnieuw leren luisteren naar de innerlijke werelden van de ziel centraal staat . Al haar werk is toegewijd en opgedragen aan het welzijn van al wat leeft en het ontvouwen van een universele vriendelijkheid en het dieper ankeren van mededogen vanuit het weten dat we allen één zijn. 

Sandra Ingerman over Griet Heylen


"Griet Heylen is a brilliant shamanic practitioner. This is shown by the clients who continue to seek out her healing help.

Her work incorporates both shamanic healing as well as helping clients to learn the tools needed to create long term healing where they are freed from their past, brought back to a place of wholeness, and live a creative life filled with passion."